Witcher 3 får ett ansiktslyft

Det utmärkta, och underbart vackra Witcher 3 får inom ett kort ett rejält ansiktslyft har tillverkaren CD Projekt Red trummat på djungeltrumman ett bra tag nu.

Man har nästan börjat tro att det aldrig kommer att ske, men nyligen Tweetade företaget ut ett definitivt releasedatum som fick fansen att jubla.

Vad handlar då denna fantastiska uppdatering om? Den kallas för "Next-Gen" och handlar mest om att ta vara på de finesser som finns i dagens grafikkort (GeForce RTX3XXX serien, bland annat), som Ray-tracing och andra godbitar. Massor av tweaks och finputsningar på själva spelande utlovas också, samt snabbare laddningstider på konsoler. Ett helt gäng moddar ska också vara med från scratch.

Dessutom kommer Witcher 3 -Next gen innehålla helt nytt content som är taget från TV-serien The Witcher som går på Netflix.

Next-gen versionen av Witcher 3 kommer finnas tillgänglig för köp på PlayStation 5, Xbox Series X|S, och PC. För de som redan äger spelet är uppdateringen gratis för de som redan äger spelet på PC, Ps4, eller Xbox One. Det ska också komma ut en fysisk kopia under nästa år.

När släpps Witcher 3 next-gen?

Så, när släpps då denna godbit? Har vi något releasedatum? Jo det ska vi tala om för dig, här och nu: Witcher 3 next-gen kommer att släppas Den 14:e December -2022, så markera datumet i kalendern och ta ledigt från jobbet. Notera att detta releasedatum är skrivet i sten och kommer definitivt bli av.
Feel the hype!